Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Oct 16, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

**** THIS CONTEST IS CLOSED FOR ENTRY***


Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?

SO apa tunggu lagi??

Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

487 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 487   Newer›   Newest»
Naz-Segalanya disini said...

saya nak join tp takde ruang follower pun..mcmn saya nak add as follower tuan rumah?

Naz-Segalanya disini said...

saya tggal link..cuma tak tau mcmn nak jd follower kat cni?tak nampak pung..

http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Fiza Nordin said...

salam...nak jugak rasenye join contest ni tapi nak godek2 gambar dulu...emp, betul kate ibu rikazz,takde pun ruangan nak jadi follower...

zai kulim said...

nak gak join tapi ttg hadiah tu..zai kan jauh kat kedah nie..tak dpt ler nak buat Outdoor fotografi tu..apapun tak dpt pun ok jer sbb zai mmg minat contest..

:: butterfly :: said...

jap jap jap...sy dok abu dhabi...bulan 1 ni balik mesia sebulan..ciri2 ni membolehkan sy join contest awk x?? nak jugak.......plz....... ;)

nannoor smileykidz said...

naz: whooppppsssss...sorry. now i dah add follower punye widget. jgn lupa add k!!:)

fiza: masuk jgn x masuk...hehehe.

zai: haaa semangat cmni la kita mau...

butterfly: boleh je...:)

asmieyra said...

salam, sis i wanna to join u.. check it outtt..http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

ZiE FAUZi said...

nak join nak join tapi susah sikit la snap gambar anak dara den..mana reti senyum nangis pandai la dia.. huhuhuhu.. tak kira nak join jgk...hehehehe...tunggu n3 den yoo... dah siap den bg tau.. syarat2 len dah ikut cuma n3 belum ada lg..

ARIZAWATI BINTI SAAD said...
This comment has been removed by the author.
ARIZAWATI BINTI SAAD said...

salam..sori td silap post comment..

yg ni sbnarnye...tlg check ye!

http://colourofmysoul.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest.html

Mrs. Adz said...

nak tanya ni..orang luar kl leh join ke sebab kata ade outdoor kan..(ceh,macam la daku ni leh menang)

laydida said...

salam,

saya ada hantar few queries ttg contest ni to your email.

hope to hear some good news!

azryna abdul said...

salam...
nak join contest... ;))))
link ada kat cni yer..tq
http://sofyna81.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

fieza said...

Salam....dah joint...

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Eyna Shariff said...

salam...

sy dh join yer.... jgn lupa check... =D

http://eynashariff.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

saya join jugak contsest ni...
ada masa view my blog k
http://hasroylin.blogspot.com

Ejin said...

saya pun nak join ..tapi saya "instant mummy" ..guardian to my nephews ..takde anak sendiri...layak ke join, sebab kata mummies and daddies aje kat sini??

beebkiez said...

Salam.. Slmt Hari Raya!
saya dah join contest..
sila dan jemput ke blog saya di..
http://beebkiez.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

LiesaVsMrsKhusairi said...

saya dah join...sila2 ler lawat kt blog saya http://erynaraisya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

:: PU3'z :: said...

salam nannoor,

saya join contest awak

pls singgah link kiter

http://pu3zdini.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ira said...

daku pon tidak mau terlepas peluang nih.. hadiah best! hehe..

my link: http://dirayna.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contestsenyuman-ceria.html

AdwanEncem said...

saya baru je jenguk blog ni, skali ada contest... saya lak suka masuk contest2 ni...

salam perkenalan... nnt nak godek gambar n tempek link kat sini ek... heheheh

Mrs. Ndru said...

nak join juga hehehe..

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

xoxo..

suhaidamohaini said...

salam kenal...
sila ke blog saya ye..mau join jugak..tq

http://suhaidamohaini.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

PertMuffin said...

salam..

ini link utk entry saya ya.. TQ

http://pertmuffin.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Salam perkenalan dari Ibu_Mysara Syauqeena....siler la tgk entir saya pasal contest ini yer..ni link nyer

http://syauqeenacayunk.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Orked said...

salam..kite pun nak join gak
ni link kite
http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

saya pon nk join juger :D
harap bole menang aminnnnn :D

http://annapeje.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Farra Dhelina said...

salam... dgn excited nya nk join contest nih..

sy pertaruh kan 2org ank saya dlm 1entri sekali,boleh kan?

sila lah melawat ye

http://fdhelina.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tenkiu... mudah mudahan.. AMINNN hehe

P/s: klu ade yg terkurang,bgtau ye :)

iEfa said...

besstttnyer adiaaahhh ooiihh mak...huhuhu

Nana Aziz said...

salam tuan rumah..
sy pun join contest ni. terjah blog sy eh..

http://ryugienna.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Mrs Faez said...

Salam

Hai nih link ke contest page saya

http://mrsfaez.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

Saya letak byk gamba.. pilih la yg mana berkenan ek

Thanks

shuhada said...

salam.
saya dah wat entry. sila komen, harap leh menang :)..

http://thesomellomels.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Riena @ MamaAneesa said...

salam puan pengnjur....salam kenal dan salam ziarah....saya pun nak join contest ni...en3 dah disiapakan...so sudi la jengah link saya....

http://tentangryna.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

mamaQaseh said...

Apa khabar? Nak join contest ni jugak boleh kan?
Ni link saya:
http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

mummy rafif said...

salam. selamat hari raya. nie entri utk contest senyuman ceria si comel. jgn lupa singgak k. tq. :)

http://mummyrafif.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

nikhazifah said...

salam puan pengsnjur.. nanti datang la jalan2 kat sini ye..

http://nik-kingsyah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mrs Faez said...

Ops sori tertinggal lak bloglist hehehe
Dah add dah.. under kengkawan saya

Thanks ek

zieha said...

salam...

ibu firas dah join contest u.
come n check my lil hero link:)

http://myfiras.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

tk u:))

~nannoor said...

Salam untuk semua peserta.

Thanks SO MUCH for the participation.
Saya telah visit ur entry and telah tinggalkan komen di entry tersebut.
There are some of you mungkin terlupa nak add SMILEYKIDZ dalam senarai BLOGLIST.
So hopefully u all can update on that yaaa.

Anyway,
GOOD LUCK and BEST OF LUCK for all of you.
Sungguh ceria senyuman si comel semua...
tough fights ni. hehehe
************************

Ejin: tak pe, masukkan aje ur anak2 buah tu... :)

mrs.Adz: boleh je...

Laydida: I dah reply kan.. :)

AdwanEncem: okey..jgn lupa nnt

AziE-rAh said...

Saya pun nak join. Entry pun dah siap. Sudi2 la dtg melawat yer..

my link:
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Little Mama™ said...

salam,

count me in!

http://littlemamadiary.com/1481/smileykidz-online-contest-senyuman-ceria-si-comel/

mummy rafif said...

tq ingatkan saya pasal bloglist. saya dah letak dah. :)

laydida said...

salam k. nannor,

i've posted my contest entry. u are kindly invited to judge it @ http://laydida.vox.com/library/post/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

hopefully everything satisfy your requirements & thank you for the generous email reply :)

*click kat nickname saya pun bole, u will be directed to the contest entry

Jiji said...

Hye, I orang baru kat blog ni, I dah follow ur blog and joined your contest please visit http://triplecolourlife.com/blog/category/blog-contest/

Intan said...

Salam kenal Puan Rumah :)

Saya berminat join ur contest dan ini link ke pernyertaan saya ye...

http://babyintan.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Tenkiu vm :)

Orked said...

salam..kite dah add awak

Fiza Nordin said...

salam nannor...

ok kite dah join.dah jadi followers..jemput dtg check di link ini yek...

http://fizanordin.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Fiza Nordin said...

salam nannor...

ok kite dah join.dah jadi followers..jemput dtg check di link ini yek...

http://fizanordin.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

mama ariq said...

salam...

saya dah siapkan entry berkenaan contest nie... nanti semak la yer, andainya ada terkurang atau belum memenuhi syarat sila bagi tahu yer....

http://suewanya.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

AyuMi said...

Hi...Salam perkenalan...saya dah follow Smileykidz!

And here is my link:

http://life-ayumi-now4eva.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Marila jenguk entry saya k!

Thanks!

hatiberbunga said...

salam..
nk join jugak!

http://hatiberbunga.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

rasanya suma syarat dah ok. tp klau ada mslh or ada syarat x lengkap lg, bgtau ye!

Farra Dhelina said...

sory..tercicir lak.. dah sy dah edit dah kat blog list sy..

neway thnx dtg jengukk :)

Mailin F. Kiong said...

Hai..Salam perkenalan..Saya dan jadi follower u dan da join contest ni..check my entry k;

http://jaysondillon.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

dialu-alukan jadi follower I k..
kalau ade yg tak cukup, tolong comment kat entry I k..

mamaEsya said...

mamaesya pon nak join....
http://familiesya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html
sudi2 melawat, ye....

Nuroll said...

salam....N dah join the contest. Come and take a peek ya. TQ :)!

http://mummyameer.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Mama Darwisya said...

salam,mama darwisya nak join contest ni yerk puan penganjur!
smua syarat dah dipenuhi...sila check entry yer

http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Mama Awisy said...

salam perkenalan..saya nak join..
link :

http://mamaawisy.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Tolong check ek..
thanks..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu maap da buat aritue maybe lupa nak save :D

~Zetty84~ said...

Erm...best contest nih...
zati nk join gak..
nanti dah siap entry, zati tgglkan link erk... ;p
sgt berminat, walaupun duduk nun jauh di Penang...

~Zetty84~ said...

ENTRY DAH SIAP..!!!

1. JADI FOLLOWER - DONE
2. ADD BLOGLIST - DONE
3. BANNER - SIDEBAR - DONE
4. ENTRY - DONE
5. UPLOAD GMBR - DONE
6. LINK SMILEYKIDZ - DONE
7. LEAVE COMMENT - DONE

NI LINK ZATI ERK...

http://hitamputihkehidupanku.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

SILA LA DTG TERJAH ERK...
WINK2... ;P

mamalieyna said...

kite join jugak..!! dh siap sumenye.. silalah lawati nanti :)
http://mamalieyna.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Gieyana said...

Salam kenal..nak joint gak ler..nnt kita wat entry k..:D

"myheart"-abieyazaly- said...

salam perkenalan...sy dah join contest awak,sila terjah ke blog sy ekk...

http://myheart-png.blogspot.com

Papa @ Mama Zara Sofea said...

salam..

nk tanya,
boleh ke load gambar ank masa dia umur 6 bulan sedangkan skrg umur dia 1 tahun?...nk umur masa gambar diambil atau umur sekarang?

tq

^^ FASHAH ^^ said...

salam, tuan umah kite dah join contest awk nie..

link kite
http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

jemput2lah singgah ye...mekacih

Putra Mama said...

salam, saya dah join.. harap boleh view entri sy kat cni :

http://putramama.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

kalo ader kekeurangan dlm entri tu bg tau yer..tq..

annemus said...

hai...mcm mana ekk...dh cuba berkali tak jadi lak..leh tolong x..saya memang tak terer tp nak join gak

Ibu Ayra said...

Salam, ros dah join contest nih... sila jenguk samada cukup syarat atau tak....kalau tak, let me know k...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

my blog list kat blog lain:
http://yangakusukabaca.blogspot.com/

Echa said...

saya nak cuba nasib jugak... sila cek entry yeee..

http://ecatir.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ibu Mifzal Arsyad said...

ok..sy pun nak join..kalau x memenuhi syarat sila maklumkan ya..tq

ni link sy

http://ibu-mifzal-abah.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel_20.html

aLoNg@Na said...

plz email to me the package of yr photography..outdoor shooting bper?..charge or everthing

rmz@mardi.gov.my

:: m.u.n.i.r.a :: said...

hye..

wanna join the contest!
please check the entry eh..

http://munira.inter.net.my/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

opss..jangan lupa tinggalkan jejak ye!thanks!

**Nae/Naz** said...

salam...hye...sy nk join jugak!

ni link sy...*wink*

http://mutatingfingers.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

hai..

ini link saya pulaks yea..

http://atanayuiman.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

salam
saya berminat gak nak join contest yang superb ini

do visit my link ya

http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

wansteddy said...

dah join diz contest

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

faizal said...

saya nak join jugak
sila sudikan la melawat link saya ok..tq

http://hangkatahangtera-faizal.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

zai kulim said...

nak join gakk

http://zaikulim.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si.html

tq

ARIZAWATI BINTI SAAD said...

salam nanor..saya dh boh smileykidz kt bloglist ye!..sblm ni saya boh senyuman ceria si comel contest!..silap tajuk..huhu sori ye!

Ryn said...

Salam perkenalan.

berminat join. just try my son luck..

http://yusrynadam.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Rifqi Zuhairi said...

salam perkenalan..
Saya dah join contest ni..harap2 xde masalah la dgn penyertaan saya..klu ada yg kurang bagitau k..tq..

http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/10/join-contest.html

awjan said...

salam..utk mommy n dady jer ker..sy da sorg ank buah kiut..nk sesangat join..bleh x?

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Saya pun nak join juzz click on my Url Below

http://wanahere.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mama_Aqish said...

Salam,

dah join...tolong tengok gambo yang saya upload tu ok tak???takut tak lulus plak...

my link : http://damiaqish.blogspot.com/2009/10/on-line-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

aqis090209 said...

saya pun join jgk... http://aqis090209.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tolong semak ye juri2

KimiLeaKhalif said...

SALAM,

saya mahu join ini contest

link : http://kamaliakhalid.blogspot.com/2009/10/contestsi-comel-berbaju-raya-contest.html

name : nor kamalia ab khalid
email: norkamalia@jimahev.com

afrina zamani said...

Salam.

Saya dah join.

http://arfahafrinazamani.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Thank you.

Baby said...
This comment has been removed by the author.
Umi Afiqah said...

Salam tuan rumah....Saya dah join contest senyuman ceria si comel dan jadi follower...Tlg tengok
muhammalina.blogspot.com
terima kasih

Zety Zin said...

Nak join jugak!

http://bungacintamama.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

MAS said...

http://masrfie.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

salam..ni link utk contest..jgn lupa singgah yer..thanks

aryanie fairuz said...

saya pun dh memeriahkan contest.. sudi2 la menjenguk yer.. TQVM..

http://massyah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

saveme_zero said...

saya pun teruja nak join..so ni link saya yer..TQVM

http://savemezero.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

~farahsyeefa~ said...

http://myangels-love.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

dah join :)

Umi Afiqah said...

Umi Afiqah
Pembetulan..hehehe
saya pun dah join...
http://muhammalina.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

lovelywa said...

salam ziarah..

hai saya pun dah join gak..sila2 la terjah ye..
lovelywa..

http://mysweetdiaries.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Baby said...

salam..
dah join dah..try my son luck..

http://babysyida.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ms.Notti said...

Salam,

Nak join gak contest ni. hehehe...
Bismillah... Harap2 ade rezeki...

http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest-by.html

mama thieya said...

jgn lupa visit entry kiter yerk..

http://mamathieya.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel_21.html

Dilily said...

Ummmaakk aaiii, ramainye join..... tak kira... haku pun nak join jugak.... kliks sinih yer....

http://lily280477.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

diya said...
This comment has been removed by the author.
e!ya said...

salam

tq the contest...

nnt free cek mylink yer...klu ade yg xckup syarat gtau yer..thank again ;)

http://eiyakiesah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

diya said...

sya nak join gak contest ni..
jom pi tgk kat blog sya..
http://diyalova84.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ieda said...

saya pun nak join jugak.harap sudi terima penyertaan ini.tq.

www.zamieda-lifeline.blogspot.com

idah said...

salam saya pun nak join jugak
ni link nyer

http://edahjue.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-sicomel.html

kalau der pe2 yang xcukup gtau la...
tq..
mudah-mudahan ada rezeki...

ZaEr.. said...

Salam,
Bile tengok ramai kwn2 blogger join,zek pun berminat join contest ni.

Nanti singgah check ye..tenkiu

http://zadiebnufael.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ieda said...

saya dah join contest ni..jemput tengok yer...tq

ni link dia

http://saraieda.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

kelly910 said...

salam, interested nak join juga..
boleh view entry kat sini..
http://kelly910.blogspot.com/2009/10/contestsenyuman-ceria-si-comel.html
thanx yah...

miera said...

saya dah join contest nie..
terjah la bloh saya..plz check klu tak cukup syarat..

http://mamaalieya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Shasha_Shaikha said...

salam..

Sha dah join..

Harap2 ade la rezeki Puteri kali ni..

Tlg terjah ye, kalo ade syarat yg x cukup, blh inform..

Ini link Sha :

http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

TQ

chempaka said...

salam.
hi, saya nak join jugak.
ini link saya.

http://chempakaku.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

jenguk2lah ye. :D

tq!

Ibu Aimy said...

ok nih link saya.. first time nih masuk contest huhu

http://ladymasz.blogspot.com/2009/10/yang-mana-satu-ek.html

faizal said...

hi..
terima kasih di atas teguran awal...
hrap dapt dinilai semula..
sudilah melawat kembali blog sayer..tq

http://hangkatahangtera-faizal.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

salam kenal..
mama dah join..
tolong cek yer..
apa yang kurang tolong inform..
maceh...

http://dalia2cute.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Nuroll said...

salam puan,

nape photo kiter xdireview lg....sdih lah...sob! sob! :(!

http://mummyameer.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

papaQis said...

saya dah buat entri..
datang laa check! hehe..
kalo ada tak cukup syarat... bitau yek

http://papaqis.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

::Mamalyna:: said...

salam tuan umah, saya join contest nie...kalau cukup syarat ke tak cukup ker, plz let me know yer...

nie link saya...
http://zanmyly.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

TQVM..

Putra Mama said...

salam.. sy post comment balik sbb sy punyer n3 lum direview sbb lum ader comment dr pihak penganjur.. ni link sy;

http://putramama.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

nina said...

humakkaiii... ramainyer yg join.. tak kira, sy nak join jugak... nnt check la n3 sy yep! ok, daa....

http://akuchantek.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

eyna said...

salam cik penganjur......
saya dah buat entry untuk contest yg best dan menenangkan jiwa nih....

meh le jemput ke umah saya untuk melihat entri yang dah dibina....

http://eynaenjah.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman-si.html

selamat meninjau....tq

june said...

my first time join contest he he

http://mama-emylia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

hazeren_eryn said...

Salam..
Saya pon nak join contest nie..sila la jenguk yer...

http://hazerenwardani.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

lynn_82 said...

assalammualaikum...
saya dah join dah...harap-harap dapatla melihat blog saya...
http://nazlynn82.blogspot.com

terima kasih

**Nae/Naz** said...

salam kak...sy dah add smileykidz dalam blog list...weird tau...hr tu dah bubuh tp maybe ada problem masa save setting kot...

anyway, thanks kak!!

http://mutatingfingers.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Ain said...

salam.. saya dah join...
ni link blog saya
http://ahnaf08.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman-si.html

QIQA said...

SALAM PUAN PENGANJUR...SAYA TINGGALKAN LINK DI BAWAH YE... DATANG LAA JENGUK2...SENYUMAN CUTE ANAK2 DARA SAYA YE..TQ..

http://qiqagirls.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-online-contest.html

Ibu Ayra said...

awak, bloglist saya kat blog lain...

http://yangakusukabaca.blogspot.com/

sila check yer...

ocha said...

salam tuan rumah...

ocha pun nak join lah...

ni link ocha..klu ade yang silap g tahu ye..

http://suecy.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

wawa syaida said...

salam...sy pun join jugak :)... jengah la blog sy ye.....

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Dhiacoco said...

Hi smileykidz,

Dhiacoco join di sini http://dhiacoco.blogspot.com/

lyna said...

salam...
i dah join....nanti jenguk ek...hehe

http://lynafatin.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

adcom said...

sy dh join contest ni..jenguk2 la ek..ni link nya..

http://adcom80.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

wawa syaida said...

salam....

join lg...ni anak sedara ke 2 pulak :)

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ibu aliff said...

salam kenalan..
dah join..sile terjah ke blog saya
http://koilagi.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

The Queen Of My Heart said...

SALAM KENAL TUAN RUMAH...

SAYA NK JOIN CONTEST NIE...

SILA LAH TERJAH KE LINK NIE YER....

http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

mama zharfan said...

wah...ramainyer contestant...i pun nak join:

http://suzie284.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

silalah jenguk yer, tq!

Ummi Hanie said...

Salam puan umah ,

sy dah buat entri , dh follow n dah add link under "Shopping blogs" ok ..

Here's my URL ;

http://ummi-hanie.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comelku.html

thanx ! :)

ieda said...

salam...thanx for the review..sorry about the link.dah add tp terlupa save..kalut2 nak pergi seminar..it's added now.hope nabila is still counted.tq.

saveme_zero said...

thanks for review yer,
link ada kat bloglist under universal link..hehehe.

afdni said...

nak join gak..hehehe..

http://afdni.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

sila terjah yer..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

salam..
hai hai...
Thanx a lot dah review..
saya dah add link daa..
sori..

Momma Mia said...

Salam.

Dah join. Jemput terjah n3 kat link ni yer.

http://alinalan.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Anonymous said...

salam perkenalan...

kite nk join..malah dh joint pun..
nti tau..

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/salam-ukhuwah.html

lailasanuri said...

salam perkenalan...

kite nk join..malah dh joint pun..
nti tau..

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/salam-ukhuwah.html

afrina zamani said...

salam,,
saya ada add pic baru...pls review..thanks

http://arfahafrinazamani.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

miera said...

SALAM ZIARA..KITA DAH LETAK SMILEYKIDZ DALAM BLOG LIST KITA..

TERJAHLA..

http://mamaalieya.blogspot.com/

ZaEr.. said...

hai..z dah update seperti yg u suruh.Thnks krn meninjau dan komen.Harap sudi dtg lg dtg tgk kot ade lg syarat2 SMILEYKIDZ yg z x penuhi.

http://zadiebnufael.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ayu said...

salam....ayu nak join contest ni leh ye....dah buat n3 psl contest ni di blog ayu.ni linknya...

http://ayu61279.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

QIQA said...

SALAM PUAN PENGANJUR...SILA LAA KE LINK DI BAWAH TUK LIHAT GAMBAR ANAK2 DARA SAYA YG SAYA PERTANDINGKAN GAMBARNYA..SILAA LAA YE..TQ

http://qiqagirls.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-online-contest.html

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam...i nak join gak.....huhuh..hadiah menarik maner leh dilepasakan..perlu cuba nie..maner tau rezeki anak...kekekek

so here my link

http://nzizee.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

hopefully semua complete...kalo ader yang kurang bagi tau erkkk...

eRiNsZ said...

hye dear
senyuman eisya pon ceria, happy and sweet gitew..
cehh prasan lak ibu nieh~

jom ke umah pink weoll
http://ehemsz.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-eisya.html

salam kenal

kinsyakrn said...

wokeh dah join...ini link nya..terjah yer..http://kinsyakrn.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

ummiluqman said...

Marhaban Nannoor, salam dari abu dhabi. Azma pun dah join contest ni .. sila melawat blog ku ok.. TQ
http://littleluqmanhakim.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Jiji said...

Hye saya dah update ur blog in my blogroll! Happy judging@!~

AyuArjuna BiGoshh said...

saya dah join....silalah jenguk ya..

http://ayuarjuna.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

NoraRamlee said...

salam. Nak menyebok dak.

link: http://noramamarsha.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

::aku:: said...

salam..
saya dh join..
dtang laa tgok ek..

http://mamacoit.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

::aku:: said...

salam..
say dh join
jgn lupa dtg tgok yer

http://mamacoit.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Chor Ayu said...

hai tuan rumah..saya pun nak juin...meh la ke blog saya..kalu ade ape2 tak kena, sila tegor ye..

http://tinta-ayu.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-kontes.html

fazilzura said...

Salam kenalan ...

zura nk try luck .. so nk join ler contest ni .. hehe mana le tau kan murah zereki

http://fazilzura.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

fazilzura said...

lupe plak ... link u kat "TERJAH"

$WeeT HoNeY said...

HAI... SALAM PERKENALAN....

SAYA NAK JOINTKAN BABY SAYA GAK...

http://honey3330.blogspot.com/?zx=738e69394b69232d

JGN MEMALU SINGGAH EKK..

apa2jelah said...

Saya dah join jenguk2 lah kat blog saya ...baru pertama kali serati contest mana lah tahu rezeki ank kan

chekna said...

saya dah join..terjah jgn xterjah...

http://norazlina79.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest.html

aie.ezza's family said...

salam...

..mama e'ZA dah siapkan entry untuk join contest ni..
sudi2 la menjengok ye


http://notaharianmama.blogspot.com/2009/10/contestsenyuman-ceria-si-comel.html

MamaAimy said...

ini link saya yer...tq..:)

http://permatahati-babyaimy.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

awjan said...

yeyy...finally dpt jugak cikwa join contest nie..so ni my link...http://smileyawjan.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Qistina's Mama n Abah said...

Saya pun dah siapkan n3 jugak, so saya nak join contest ya..ini linknya:

http://sha-noraishah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

welcome to our blog!

Diana Din said...

http://diana-anuar.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

kita dh join...

alyyani said...

hai, ni pulak link saya ye, jemput singgah :)

http://nayville.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

good luck utk semua...

Salbiah bt Karim said...

Salam tuan penganjur, sy dh join, harap penyertaan diterima. ni link sy:
http://salbiah-karim.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ZaEr.. said...

hai..z dah update seperti yg u suruh.Thnks krn meninjau dan komen.Harap sudi dtg lg dtg tgk kot ade lg syarat2 SMILEYKIDZ yg z x penuhi.

http://zadiebnufael.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

SALAM TUAN RUMAH...

NI LINK SAYA...

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

SAYA HANTAR PENYERTAAN FOR BOTH OF MY DAUGHTER. KALAU ADER TERSALAH FORMAT ATAU RULES TU, INFORM YER...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Salam....saya dah join contest ni...sila la jenguk ye ...kalau ada salah silap harap dimaklumkan ye...ni link saya

http://mamaadablog.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

firahadifa said...

saya pon nk join jugak...


nie link nyer

http://firahadifa.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

LYaFRINA said...

SY PUN SGT2 TRUJA NK JOIN CONTEST NI... NI LINK SY :-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

SMOGA PIHAK PGANJUR DPT MBERI KOMEN D N3 SY YER.. KALU ADE PE2 Y XBTUL, PLZ BGTAU... tQ..

norash said...

salam perkenalan..
norash dah wat entry pasal contest ni..
sila jenguk2 blog norash k..

http://hidupkuperjuanganku.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

tq..

Maya said...

salam...
jom jenguk blog saya
apa2 yg kurang inform ye

http://damiadanish-cute.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Mrs. Amie said...

Hi,

I nak join contest and here my link :

http://missamie.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Thanks!

NoraRamlee said...

eit! nanoor, nora punya pagr still dalam proses update lagi, banyak lagi bloglist yang tak di add kan..untuk menjaga hati anda nora dah add smileykidz kat dalm fav blog nora. Thanks for jengah.

Dania's Mom said...

salam..saya dah join contest ni..:)
ni link nye
http://daniasgarden.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

U-jin said...

dah join....nanti jemputt datang tgk yer...

http://cumeen.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Diamilikku said...

Salam kenal...
tertarik dengan contest ini dan saya pun ingin mencuba nasib...sambil menambah kenalan blogger...Tq



http://diamilikku.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Mommy Alya said...

salam...

nak join jugak...
done all requested syarat....
ni link saya...
http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest.html

liana said...

saya dah join dah contest ni..silalah lawat blog saya http://lianadaysofmylife.blogspot.comkalau ada yang kurang tolong bgtau ek.

eila rahim said...

salam..sy dah join contest wak..rasanya lom terlewat..so free2 terjahla kita ekkk
http://busanaeila.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

GEEDA said...

SALAM...

SAYA DAH JOIN GAK...NANTI SUDI2 LAH TERJAH YER...

http://geedafamily.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

mamafayyadh said...

hi..mama fayyadh da jaoin contest ni..sile datang ekk

E.L.I.Z.A said...

Salam..
nak join gak..
ni penyertaan saya

http://elizakru.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

take care >_<

Pnut said...

udah masuk dah... sile tengok...

http://ceritapnut.blogspot.com/2009/10/smileykidz-cotest-senyuman-paling-ceria.html

tengkiu..

sya said...

salam,
nak join juga ye..
semua syarat dah dipenuhi.
mari la jenguk,

http://syayassir.wordpress.com/2009/10/25/senyuman-ceria-si-comel/

thanks.. :)

mamazana said...

salam... mama br je join. nanti singgah ye....thanks

http://zanabelongstowanzul.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

QisQas said...

salam kenal..saya nak join yer..silalah tegur yer jika ada kurangnyer.. ni link saya:

http://asyna8286.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

~aSHa~ said...

salam,

wah hangatnye sambutan...caya la..

nak join gak..

http://mdm7781.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

jgn lupa terjah @ ziarah ye..tqvm

miezaniera said...

Salam tuan rumah..saya pn dah menjoinkan diri..jemput melawat ke blog saya ye..

http://miezaniera.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

semoga tertawan..terima kasih..;D

wawa said...

Salam akak...

akak dh view 1 entry sy....ada 1 lg entry yg akak belum view... tq:)

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

MamaAdwanEncem said...

alamak... heheheh sib baik baru sedar..a kami tak kasi link lagi, patut la tunggu penganjur tak terjah lagi blog kami.... ni link ek... sila la terjah yeee....

http://adwindaa.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

semoga ada la luck adwan kali nie...
anyway, tq very good puan penganjur....

mama said...

salam..

sy da bt entry contest..check ya..tq.ni link..

http://myfamily-diaries.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

IeYzA said...

hai...saya nak join gak yer
jgn lupa ziarah blog kiter k
nie link saya

http://ieyza83.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

terima kasih sebab anjurkan online contest nie..

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 487   Newer› Newest»
 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Follow by Email

Quem sou eu

My Photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Loading...

Followers