Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Oct 29, 2009

Nantikan kemunculannya!

Salam readers.
Wow wee... sungguh meriah ONLINE CONTEST~ SENYUMAN CERIA SI COMEL. Sedar tak sedar tinggal 3 hari saja lagi sebelum contest ini menutupkan pintu penyertaan.
As of now, kami telah menerima lebih dari 200 penyertaan dari semua blogger mommies, daddies juga uncles & aunties. Terima kasih byk2 ya.

Juga, sebahagian besar entry telah pun kami terjah dan kami tinggalkan komentar di entry tersebut. Mana yang tak boleh komen tu, kami tinggalkan jejak di ruangan shoutbox. Tetapi ada juga yang langsung tak boleh nak komen. Komen box xde, shoutbox pun xde. So camana tuuu yeee?? Jangan nanti ada yang claim kami tak review entry anda pulak. Tak baik tau camtu... T___T.

Ada juga yang tinggalkan link 2-3 kali, ye lah risau sebabnya kami belum terjah lagi entry anda. JANGAN RISAU tuan tuan dan puan puan juga cik cik semua. InsyALLAH kami akan terjah sebelum dateline contest ni. Buat masa ini, ada lebih kurang 60++ entry yang belum diterjah, semua entry tu date comment 28/10/09.



Ada yang tanya, kenapa kami lambat nak terjah??
huhuuuhuu..
Nak tahu sebab apa? Sebab2 perkara di bawah ni lah yang melambatkan sessi terjahan kami.
  1. Masa yang terhad. Sebab juri utama contest ni boleh buat sessi terjahan waktu siang saja. Malam dah dipenuhi dengan family commitment, nak masak dinner, nak layan anak, borak2 dgn suami, then nak tidokan anak etc yang tiada kesudahannya lah kalau nak list kat sini pun. Majoriti peserta kan mommies, so mesti dah faham sangatkan keadaan kita kat rumah cemana. ;p

  2. Kebanyakkan peserta disable right click kat pictures tu. So kat situ dah tambah lagi 1 step nak enlarge the pic then baru boleh nak right click & copy & paste kat dalam template contest kami. Nak tunggu gambar tu complete upload, dah makan masa.

  3. Then kami kena check pulak bloglist peserta. Majoriti peserta ada lebih dari 20 link, ada juga yang cecah ke 60-70 bloglist, berpinau mata nak check satu2. Kena pulak kalau tuan punya blog tu tak sort bloglist beliau ikut alphabet ke, ikut update time ke.
    huhuhuhu. (jgn marah eyy kot sape terasa tu...ni pengakuan ikhlas ni.)

  4. Bila gambar dah pilih, bloglist dah cek, so kena lah nak tinggalkan komen kan. Most of the time nak upload comment box pun amik masa. Then, WORD VERIFICATION. Aduyaiiiii!!!!! Dah lah wording dia very confusing, rapat2 and kadang2 langsung ntah hape. Seriously, dah rasa cam allergy pulak dengan benda alah ni. HA HA HA HA HA ( sumpah lepas ni i off word verification heheheh)
Eh kami tak komplen tau...seriusly.. ini bukan komplen, ini sekadar pemberitahuan saja.
Ye lah, tak mahulah anda semua ingat kami lupa nak review entry anda.
So peserta semua... harapnya dapat bersabar seketika sehingga entry anda telah diterjah ye. Kami juga nak minta maaf kot ada peserta contest ni terasa hati ke pulak dengan luahan rasa kami ni. Harap maaf zahir dan batin okey. :)


Oh ya..... sebagai pentutup entry, nantikan kemunculan pelancaran promosi hebat SMILEYKIDZ khas untuk IBU-IBU MENGANDUNG. ( wah ayat "ibu-ibu mengandung" x boleh blahh heheh) err.. ok kembali serius.
SERIOUS, nantikan promosi hebat ini ok. Gerenti berbaloi baloi.
*wink*

19 comments:

~Zetty84~ said...

Salam Smileykidz..

Sorry erk kalu dtg terjah blog zati ritu menyukarkan pihak Smileykidz...

Zati wat disable right click n highlight text...sebab skang nih dah ada org yg suka cilok gmbr n text blogger...

mintak maaf bebyk erk SMILEYKIDZ...
x pe, weolls suma faham...weolls pun ada family...sebe bek SMILEYKIDZ dah dtg terjah blog zati...

Thanks...SELAMAT MEMBUAT KEPUTUSAN... ;p

mamalieyna said...

yaa..memahami..thanks 4 info..takpe janji Blog kite, SMILEYKIDZ dah terjah!! hehe..slmt membuat keputusan!

fazilzura said...

salam Smilekidz..

wahhh ada entry khas tuk ibu2 mengandung ke? (cm web yg zura join .. mengandung.com) eeheheh but now daku ni lum ngndung lg heheh... coming soon insyallah

** zr memahami, x pe take ure timeeee

mamazana said...

wah... ada promosi hebat fot preggie mommies!!! suka...suka...suka...

[-suziey-] said...

sbb tu adviseable buat coment box pop up window..cepat n mudah..hehe..selmaat menerjah..erkk dh terjah ke kita pnya..hehe..

Mama Awisy said...

ramai betul joinkan? mesti menanah mata nak memilih..
selamat menerjah!

E.L.I.Z.A said...

haa part disable right click utk gambar tu..camne nk enlarge kan ek?
eli pun ada masalah part tu utk review gambar contestant..harap dpt tunjuk ajar >_<

Jasfyra said...

xkisah la cpt ke lambat kan...yg penting tau keputusannya nanti.. :)

CuTeMiUt78 said...

eemmm takpe kami faham situasi tu.. take time k..
harap dah terjah gak my blog...
selamat menerjah..

iedaLUVsham said...

hehhe!! waa ape pulak utk ibu ngandung ek?? tetibe plak rasa nak ngandung skng nih! eekkeke!!! :)

Ida_Iara said...

huhu..sedey larr..puan juri terlepas pandang kita punya komen ke aritu?kta dh post entri 26hb rasanya..sbb blog2 yg bg komen lps kta pun dh direview pn juri..plss.. check again ek..sebab rasanya kita punya shoutbox pun takde jejak pn juri..

ni kta dh copy paste komen kta kat entri contest aritu:

Ida_Iara said...

hai..saya pun taknak ketinggalan sama join this contest..please check out my page too okey..

http://mamalutfi.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

p.s::jika ade kekurangan harap diinform..
October 25, 2009 11:02 PM

Naddiea said...

nannoor,tq sebab dg terjah blog saya.

Putra Mama said...

a'ah la, sy pnyer smileykidz xder tinggal jejak pun lg.. hrp boleh view sy punyer n3 yer... TQ..

Ayah+Mama=Iris said...

slm..
biar lmbt asal slmt...
so utk selamat, sy saje nak remind Smileykidz utk ziarah ke link saya..huhuuhuhu..

gud luck allzz..

syidah - xiao hong said...

salam

mencuba nasib saja... datanglah ye...

http://sejuta-warna-pelangi.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

terima kasih

cik na said...

salam..

smileykedz, thx sbb dah jenguk entry contest ni kat my blog. harap ada rezeki afi kali ni.. thx again for such awesome contest and prize.

norash said...

salam..kami memahami sume masalah tu..hehheh ape2 pun selamat mengadili..

liana said...

saya dah join contest ni n telah diterjah..tp saya rase nannor salah tgk la...bleh x terjah semula... http://lianadaysofmylife.blogspot.com

Anonymous said...

says plenty of people payback most of the fiscal loans in time and even devoid of fees
A leading debt a good cause should expect numerous consumers embracing these products pertaining to aid across pay day loan credit card debts in order to two times this unique. consumer debt nonprofit charities affirms close to used typically the short-term, great attention loans this current year. Any charity tells several years previously the number of customers using them appeared to be unimportant.
pożyczka na dowód
kredyty bez bik
pożyczka inteligo opinie
chwilówki czechowice dziedzice
kredyty chwilówki nysa

http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://kredytybezbik24.net.pl

 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Quem sou eu

My photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Loading...

Followers