Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Oct 23, 2009

Salam untuk semua Contestant

Salam semua

Terima kasih di atas semua penyertaan anda.
Setakat hari ini, SMILEYKIDZ telah pun menerima lebih dari 100 penyertaan.
Woww!!! Tak sangka jadi contest yang hot! ;P

Anyway,
SMILEYKIDZ ingin meminta maaf banyak jika membuatkan anda semua tertunggu2 "terjahan" dari SMILEYKIDZ.
Jangan risau semua. SMILEYKIDZ pasti terjah dan review entry anda. Cuma cepat atau lambat saja.
Setelah kena terjah, SMILEYKIDZ pasti akan tinggalkan nota/komen di dalam entry itu.

So jgn risau ok.
Kalau2 lah menjelang tarikh akhir itu entry anda belum kena review lagi, boleh hantar sekali email/komen kepada SMILEYKIDZ, manalah tahu kalau2 ada yang tertinggal.

So have a good weekend ok!

Ceria ceria selalu!!!!

23 comments:

MAS said...

hi..thanks for reviewing my blog..

saveme_zero said...

Thanks yer coz review my blog.

diya said...

TQ.. harap2 boleh menang ler...
hadiah lumayan tu..
hehehe..

fazilzura said...

Salam ceria...

time kasih cz sudi view blog zura...

Ain said...

salam.. thank for review my blog

Ibu Mifzal Arsyad said...

tq..sbb dh review blog kiter..

faizal said...

tq la sudi melawat blog sayer..

MamaAimy said...

salam...

saya ader masalah... saya dah cuba jd follower..tp yg peliknyer nape gambar saya x kuar kt follower group tu...

dah retry tp still x jd...

penyertaan saya masih valid ker?

http://permatahati-babyaimy.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

june said...

hi thanks sbb sudi view my blog

Sidratul Muntaha said...

http://iceboxrivet.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

salam,ni link saya.
mekasih!!!!

MamaAdwanEncem said...

kami puan penganjur tak review lagi... link kami ni ek...

http://adwindaa.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tq...

emma said...

salam...

Sila la lawat entry saya yer..hope qualified..

http://my-happie-family.blogspot.com/2009/10/ada-contest-lg.html

lailasanuri said...

salam...bila nk terjah blog kite.....lama tunggu..penat pilih gambar...jgn lupa tinggal kan komen eh...tq..

lailasanuri said...

ops..tertinggal blog address..nti terjah eh...
tq

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/salam-ukhuwah.html

The Queen Of My Heart said...

THX YER DH REVIEW N3 KITER...SORRY HARI TU TAK LEH TULIS KOMEN KOZ BLOG KITER UNDER CONSTRUCTION...HEHEHE...

BUT...1 MORE THING PIC TUE DH DPT SAVE TAK??

IeYzA said...

puan penganjur...saya dah letak blog puan dlm bloglist...minta maaf diatas kelupaan tersebut...nnt view semula k...mekacihhh

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

> salam kpd tuan rumah, sila la jenguk blog saya : http://afrinabatrisyia.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html
> hope my n3 is qualified..=)

ieda said...

akak nyer umah adik x terjah layie .. jgn luper tau ..

Jasfyra said...

salam...
tq ye dah review blog saya

Ayu said...

thanks sbb dah review my n3.psl bloglist tu ayu dah masukkan ur link kat my bloglist.so sorry abt that...aritu mmg t'lupa lgsg sbb dok berebut dgn b/band.asyik dc memanjang

Aleesya Safiya said...

tq yer coz da tgk entry kt blog sayer....

Anonymous said...

jgn lupa terjah blog saya

http://3llism4.blogspot.com/

Mummy Eysraf said...

Tq...for riviewing my post.. pasal tak masukkan smileykidz dalm blog list tu..sori yerk coz mu page is corrupted.. so last 3 day tukar tempalte baru. tu agak haru iru skit. semalam dah tambah dalam senarai dah... klik-klik link ini..
http://etieyerywan.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Quem sou eu

My photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Loading...

Followers