Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Oct 16, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

**** THIS CONTEST IS CLOSED FOR ENTRY***


Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?

SO apa tunggu lagi??

Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

487 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 487   Newer›   Newest»
NORA said...
This comment has been removed by the author.
NORA said...
This comment has been removed by the author.
Aleyn said...

Saya dah buat entry...sila komen yer...tq

http://aiqhil.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

NurShahFamily said...

AKUM, NUR PUN NAK JOIN CONTEST NI HEHEHEHE
LINK NUR http://nurshahfamily.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

JGN LUPA TERJAH EN3 NUR YER....

Ida_Iara said...

hai..saya pun taknak ketinggalan sama join this contest..please check out my page too okey..

http://mamalutfi.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

p.s::jika ade kekurangan harap diinform..

Iela Fazielah said...

saya pun nak join contest nie.... jemput jengah ye...

http://mamailahfazilah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

iedaLUVsham said...

yeahhh...ramainyer join! bestt camni ramai2 kan! hehehe!!! ok, dah join, kalo de yg kurang silalah roger2 kiter ak, ekkeke!! :) bloglist saye dibawah, klik show all ek coz just tunjuk yg 25blog yg plg update. urmm...silalah terjah yek, tq, hhhehehe!!!

http://iedaluvsham.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

NORA said...
This comment has been removed by the author.
NORA said...
This comment has been removed by the author.
nora said...

Nora nak join gak..
Dah upload gambar pun..
ini link dia...
http://mysweetkiddys.blogspot.com/2009/10/contest-ni-dianjurkan-oleh-smileykidz.html

Liana said...

Salam...

Ummi pun nak joint juga yer...
Rasanya semua syarat dah penuhi :)

http://ummihusna.blogspot.com/2009/10/senyum-ceria-si-comel.html

Sila lah melawat yer...

Tq

Ayu said...

Salam kenal, dah byk kali masuk tapi hari ni baru ada peluang post n3.

Ok, ni link ye:)

http://ahadiidayu.blogspot.com/2009/10/amjad-join-contest-senyuman-ceria-si.html

Harap Amjad ada peluang utk menang:)
Terima kasih ^^

emma said...

hai... Saya baru join contest nie..
harap review la sy py entry ek

http://my-happie-family.blogspot.com/2009/10/ada-contest-lg.html

Gieyana said...

sy dah buat entry yer..feel free to view ok..

http://gieyana79.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Aleesya Safiya said...

salam... da berjaya tuk joint... ni link entry dia...

http://aleesyasafiya.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ceni therebeq said...

Tumpang lalu...

Mokcik pun nak tumpang join semangkuk

Most welcome to my link:
http://cenitherebeq.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Aisy said...

salam..
a'isy nak join gak.. hehe

http://aisyiskandar.blogspot.com/2009/10/oonline-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

[-suziey-] said...

hai..kita join contest ni tau..ni link kita..akn di autopublish kol 9 esok pagi..

http://szsh.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ieda said...

saya dah joint .. moh lah lawat .. kalau ader per2 yg saya tertinggal boleh btahu saya ...

http://iedaimmi.blogspot.com/2009/10/contest-layie-sukerrrrrrrrrr.html

Ieda said...

ieda dah join contest ni....ni link utk cik juri view yer...tq

http://saraieda.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

shuhada said...

salam. thanx dah review kita punya blog.:)

bumble_bee said...

salam..
bestnyer contest ni..
jemput la ke link sy yer..

http://little-kiddo-store.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

time kasih smileykidz!

nuraen said...

nak joinnnnnnn
ni link saya

http://www.nurzahirah08.blogspot.com/

Aen said...

saya nak join ye...
ni link saya

http://nurzahirah08.blogspot.com

MamaAisy said...

salam.. km nak join jugak!!
hehehehehe
ni link nyer..
http://aisyiskandar.blogspot.com/2009/10/oonline-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

tolong tengok tang mana tak ok tu gitau eh.. km budak baru blaja..

Aen said...

nak joinnnn...
dah betulkan link hehehehe
harap2 berjaya lah

http://nurzahirah08.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-si-comel.html

UmmiKhayra said...

Salam perkenalan.... :)
Saya pun dh jd follower and dah add link serta letak banner sume... :)
Ni link saya.. feel free to visit.. :)

http://adrinis.com/blog/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Ahlami said...

Salam,

nk tnya,
saya nk join contest ni bagi pihak kakak saye boleh ker? i mean, nak letak gmba my nephew la. since my sister xde blog. tu saje. thanks!

Mrs. Adz said...

yuhu..dah siap n3 untuk contest ni..

silalah terjah ye..

http://nuraleesya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

mommylyssa said...

Nak join gak!! Here's the link k dear...

http://zaralyssa.tumblr.com/post/224412964

nasz said...

nak join gak.. tq

http://naszif.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Jasfyra said...

saya dah joint contest ni..
harap2 leh le menang :)

http://jasfyra.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

@yurosni said...

sy pun nk join..
ni link http://ayurosni.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Nik Ha said...

Salam kenal,
Sila terjah blog saya :)

http://niznim2.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

TQ

shila ariff said...

salam...saya nak join contest ni gak..sila link ke sini ye...http://shilariff.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

shila ariff said...

saya pun nak join contest ni...sila link ke sini ye..http://shilariff.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Huda said...

salam

sy nak try join! :)

ni link nye..

http://huda1103.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

jemput utk terjah yer!tq.

ina said...

salam SMILEYKIDZ...ini link saya yer..http://nmfauziazlina.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html..thanks ya..harap leh menang..:P

lily azliyana @ mama zara said...

Salam kenal pihak penganjur..=p

Saya dh join contest nih..Ni link yer..

http://zaranfamily.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Utk bloglist, sy masukkan blog SmileyKids ni under title 'The Amazing Photographer'..sila2 la review k..hee

TQ!!!

Mrs Jaja said...

hi,

i nak join contest ni...dah siap buat entry pasal contest ni..sila tgk ek.

terima kasih.

my link:
http://puanjaja.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

nasz said...

rasanye dah komen, tp ke mane hilang eh??

saye nak join gak... http://naszif.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

atie said...

salam..
nak join jgk..jgn lupa visit ye;)
http://atie-bluesky.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest.html

Atia Adina said...

Salam....saya pun dah joint...salam kenal...sila lah tgk gambar senyuman ceria saya di sini http://atiaadina.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

> salam, tuan rumah..
> nk juin jugak, tp ade enquiry cket..
>kalo gmbo bby saya tu, saya bubuh ber2 dgn saya, buleh ke?gambo bby saya single 1org yg dia senyum ceria mcm tu xde la..buleh ke?bulehla..eh...=)

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

> salam, tuan rumah
> nk juin jugak contest ni, mcm best jek
> tp, buleh ke kalo saya bubuh gmbo bby saya ber2 dgn saya?

adda said...

salam.. nak join gakk hehe.. ini link dia:

http://mama-syafi.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

kalau ada syarat yg tak cukup sila bgtau yek. tp rasanye sumenyer dh ok.. tenkiu

umiharizahin said...

salam ... cuba nasib...

http://umiharizahin.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

intansalmah said...

hi, sy pun nak join..ini link sy

http://intansalmah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

semoga diterima

poshnez said...

Salam...Mummy Arissa Sofea ingin mencuba nasib join contest ni. Sudi-sudilah visit link saya yer...

http://poshnez.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

Terima kasih ;)

Mrs. Amie said...

Hi

I lupa letak smileykidz dlm blog list.. skrg sudah letak. sila check skali lagi...thanks

a.n said...

Yay! Nak Join!

http://idontwrite2.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

geez said...

Salam...

Rasanya saya dah penuhi segala syarat untuk join contest ni. (jd follower, add dalam blog list, link banner, buat entry dsb...)

Sudilah kiranya Pengadil Smileykidz menjengok ke blog saya untuk diadili... Jemput masuk ye....

http://lifeonmyfingertip.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

E.L.I.Z.A said...

okie dokie.nannoor...eli dh add to my bloglist..tQ >_<

mrS May said...

salam....
najwa dh joint contest nie.....
http://weluvqistina.blogspot.com/2009/10/senyuman-najwa.html

Nadiah said...

HI..
NAMA SAYA KHAIRA..MAMA SUROH SAYA MASUK CONTEST NI SEBAB SAYA SUKE SANGAT SENYUMMMMM.....

MAI LA LAWAT WEB SAYA =D

http://nadiahhassan.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

terima kasih ;)

Adekniza said...

Sumer dh settle..
ni link blog saya..
http://adekniza-she-got-style.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

AshAnas said...

salam senyum ceria... sy dh siapkan entry utk contest n this is my link:

http://ashrafshaakira.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

salam kenal n sy sgt2 teringin nk bljr amik gambar cantik2...

MamaRoyd said...

nak join gak lah!!!hehehe...

http://ennymulia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

MummyAju said...

saya pon nak join juga.. sila² la ke blog saya yek

http://mummyaju.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ImanRifqi08 said...

salam..
sy nak join contest awk jgk..

http://imanrifqi08.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-si-comel.html

BabyIbu said...

salam..

semua syarat dah dipenuhi..this is my link..

http://babyibu.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

tq kerana anjurkan contest ni..

MaMaSyAzA said...

daku pun nak join gak contest ni..jangan lupa singgah kat sini ekkk
http://contenghidup.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

eis said...
This comment has been removed by the author.
eis said...

salam.. saya pun join :D

http://eiskamil.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

~(",)~ said...

Salam akak penganjur..

sudi2kanlah lawat blog saya yer..hehe

http://apieceofmymemories.blogspot.com/2009/10/contestsenyuman-ceria-si-comel.html

mekasiiih...

mrS May said...

ummi najwa nk tinggalkan link sekali lagi sbb masih de masa kn selagi belum diadili....tq.
http://weluvqistina.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

princess_eryna said...

mama zahraa pun nak join gak.... hehehehee... nih linknyerr erk... jgn x terjah plak.....

http://akudiazahraa.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ArPeGGiOS said...

link saya...

http://thearpeggios.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

MommyCT said...

Dah masuk jugakkkk...sila lah buat penilaian tahap keceriaan senyuman anakanda beta...eh saya.di sini
http://momsfeelgood.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Zalia Firdina said...

http://russallia.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

saya sudah link kan..thanks

ctm-cak'on said...

salam akak, ni penyertaan dr sy ye ;)

http://ctm-cakon.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contestsenyuman-ceria.html

tq

aisyahumaira said...

slm..

sya dh join gak..sila2..jenguk2 ye..

ni linknye:
http://ainanizar.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

~(",)~ said...
This comment has been removed by the author.
~(",)~ said...
This comment has been removed by the author.
Zalia Firdina said...

IbuDIna pun nak join contest ni.. so silalah terjah ke blog kami..

http://russallia.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

ZIANA ♥ FARREL said...

Salam Tuan Rumah...
Sy pn nak join contest ni...Hope dapat komen kat link saya ni yer..TQ!!
http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

dinar-ct said...

salam, sila singgah blog saya..mahu join juga :) ...

http://dinarezki-ct.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

cik na said...

salam.. saya dah join contest ni.. thanks sbb anjurkan contest ni..

ni link saya ::
http://ciknoiyy.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ahlami said...

sudah join contest nie,
please view my entry,


http://ahlami-wm.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks a lot!

Roz Razalli said...
This comment has been removed by the author.
Roz Razalli said...

salam,

saya dah ikut semua syarat2 penertaan, di harap penyertaan saya tidak ditendang :)

http://rozrazalli.blogspot.com

terima kasih

aKu PeNcHEnTa said...

salam..saye dah join contet ini..sila ler menjengah blog sayer ye..tq
http://akupenchenta.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest.html

MaMaSyAzA said...

saya pun nak cuba gak join contest ni....jengah2 le keumah saya...ekk

http://contenghidup.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

fieza said...

Salam...Saya dah join..nanti check k
http://fiezwan-syakil.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

aNnAsUeJiE said...

salam!
ini betul2 last minute nih. saya nak join k?!
ni linknye..
http://annasuejie.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

elly @ suely said...

ok saya dah join contest nie...

ni link saya
http://cukcomei.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

jgn lupe jenguk yer... tq.

syaf_alia said...

saya nak join gak..mane tau rezeki anak2..

http://syafalia.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

shairul said...

alamak..abg..sy masih bujang nie..ermm melepas laa gamaknya

sari said...

salam...
rmainya yg join..nk join jugak..
so jgn segan2 jenguk blok kita yer..
ni linknya :
http://saricorner.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel_3163.html

Cik Anie said...

Salam buat tuan umah selaku penganjur contest ni...
Last minit rasa cam nak join jer...saya rasa blom terlambat lagi...nanti leh review kat sini yer..harap sumernya lengkap...

http://alamakkkanie.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel-contest.html

apepun tq sebab anjurkan contest ni...

ummumishkah said...

nak join jugak..
check it out!!

http://littlemishkah.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Terima kasih!

Naddiea said...

Salam kenal tuan rumah...

Saya nk join contest ni.dah buat entry,dh jadi follower n dh masukkan dalam blog list saya.hihi...

my blog's link is...

http://mamahayyanharraz.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

sila review ya..Terima Kasih..

gEE said...

kita dah joint..
jemput la masuk...huhuhuh

http://camarqaseh.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks:)

Mrs Jaja said...

hi..

nak join jgk contest ni...sila la terjah ke blog saya...

tenkiu..

http://puanjaja.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

AngahSayang2314 said...

angah dah joint dah sebagai follower so apa lagiiiii

Ayeira aka ladybirdluv0ne said...

dah join mengikut syarat...hhehehe

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Ros said...

Hi,

Dah join contest nih..
Do visit my blog..
TQ..

http://ros6280.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contestsenyuman-ceria.html

Ayah+Mama=Iris said...

salam....

mama iris mempersembahkan....

http://zielaojel.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html


good luck iris...!!!!!!!

MamaAisy said...

Tuan rumah dah masuk ke blog a'isy????

huhuhuhuhuhuhuhuhuhu

http://aisyiskandar.blogspot.com/2009/10/oonline-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

wanie said...

salam..

saya nak join jugak..;)

http://wanie-mylifeandmylove.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Wan Anie said...

Jangan lupa terjah blog saya yer...

http://tintacomellote.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

Wan Anie aka ummuhakim

mrS May said...

salam...
najwa punye pernyertaan xditerima oleh pihak penganjur kerw??
sbb najwa xdpt pe2 respon pon..
cuma takut dh lebih tarikh ke nnt..

lg sekali nk bg link takut pihak penganjur terlepas pandang...

maaf ya...

http://weluvqistina.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

-ummu amin- said...

saya pun nak join jugak!! link saya http://wardah15.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

kimi said...
This comment has been removed by the author.
kimi said...

salam, sy dah join.. check ye..

http://muhammaddanishhakimi.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

juliana said...

saya pon nk join...ni link saya

http://julianalatif.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks

Ayu said...

salam....thanks sbb dah review my n3.psl tak ckup tak syarat tu klu ayu buat blk boleh ke? tak t'ingat lgsg psl bloglist tu sbb masa tu server sat2 down

miezaniera said...

Salam Tuan rumah..Thanks dtg blog saya..sy dh add link kt my blog list..tq sbb bgtau hehe kalo tk,melepass..;D

cik.yati said...

jgn lupe lawat blog saye ^.^

http://cik-yati.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

mai a.k.a ibu leya said...

salam kenal n salam ziarah..
saya pun dah join..

nie link saya yer.. jemput singgah..

http://mrsnano.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tq.

Ⓛⓔⓔⓝ said...

LAST MINIT JOIN...HE HE..
UTK MY 2 DOTTERS...
SILA JENGUK KAMI KAT SINI YER >>>
http://ie-family.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html


~TQ~

poshnez said...

Terima kasih Ms Nannoor kerana review my entry ;)

EIJAM'S FAMILY said...

salam time kasih anjurkan contest nie.. saya dah join dah nie link saya

http://nhmi.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

jom makan said...

salam...nak join gak la...

link nya..http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

jenguk la ya...

Ⓛⓔⓔⓝ said...

rasanya saya dah ikut terma2..sila jenguk for my 2 dotters yer..tq!!

SILA KLIK SINI>>>>>>>>

http://ie-family.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

SuZiE said...

SAYA DAH JOIN CONTEST NI..

Ni Linknye:

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

ainalisa said...

Semoga membuat lawatan di blog saya..Amat teruja utk memenangi contest ini..hehe:)

http://lisaaina.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Thousand thanks to SMILEYKIDZ:)

MummyAju said...

salam..thanx for review yek

ummu iman said...

Salam.. ni first time join online contest.. view kat sini yer... kl ada yg tertinggal tlg bgtau ye...

http://kehidupandisini9090i.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

CuTeMiUt78 said...

harap sempat la nak join..
plse check link ni..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel-online.html

sila terjah my blog utk confirmation contest k

AKO said...

alamaakkk klu anak buah tak bole ker? Mksd nya aunty dia yg single ni tlg mskkan dia lam contest nih??

huhu

Ayu said...

salam...

ayu dah add ur link kat my bloglist.thanks ye coz remind me abt this.

AKO said...

alamakak sowi br terbaca jawapan pda soklan2 ...

akpfapaf said...

saya dah buat..sila la jenguk blog saya http://akpfapaf.blogspot.com/2009/10/contest-sunyuman-ceria-si-comel.html

lia said...

lia pon da join ;p

http://mnflove.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

mrs natt said...
This comment has been removed by the author.
mrs natt said...

lupa nak tinggalkan link

http://thejabberings.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

harap2 diterjah juga :)

-ummi uzma- said...

salam....this is my entry...http://mrskrie.blogspot.com/2009/10/mari-try-market-senyuman-uzma.html
betul ek camni caranya???

-ummi uzma- said...

tadi dah post..lupe letak umur uzma...so post balik takpe kan???
http://mrskrie.blogspot.com/2009/10/mari-try-market-senyuman-uzma.html

Selly Buke said...

Hai.. Thanks n Congrate coz anjurkan tis great contest.. nak join gak.. feel free to visit my blog for tis entry..

http://camelia7677.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Thanks again..

ellism said...

jangan lupa jengah blog saya k... ini linknya..

1st time join contest macam nih!! tQ smileykidz anjur contest ni..

http://3llism4.blogspot.com/

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam tuan umah...

kina dah tinggalkan link kina.

kina dah pun jadi follower tuan umah nih.

kalau x lengkap bg tahu yew?

http://mamaadam09.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

MamaAisy said...

mamacih yer dah ziarah entry a'isy.. hehehehehe

tak sabar nak tunggu result..
:)

**mcm la dapat.. kik3

Kika Mohamad said...
This comment has been removed by the author.
s.h.a.d.h.i.a said...

hai.. jangan lupa tengok ye.. :)

http://sha-dhia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Kika Mohamad said...

last minute join

check out :-

http://mykika.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Anil Wanina said...

salam dear,

nakk join contesttt.. :D

http://anilwanina.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Azatulsheeda Azman said...

hi...saya dah join, ni link saya

http://mrshilmy.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

tq....

intan said...

intan dah join dah..n sila2 la tgk kat intan punye blog eh..
http://myblog-hanie.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

boleh x intan buat 2x entry link ni..1st utk ank 1st..pastu nak buat utk ank 2nd pulak..blh x

Queenin Murni said...

I'm IN!!!


follow sudah, banner sudah, entry with link back sudah... :)

http://queeninmurni.blogspot.com/2009/10/contest-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks!

yana said...

yana pun nak join juga....;-)

nikNadim said...

salam...saya dah join contest ni...pls review it here,

http://niknadim.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

terima kasih.

sYaFiQa said...

salam...saya nak join juga contest ni...harap dh menepati sumer syarat.

http://meaning-of-love.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel_29.html

nai said...

wahh.. ramainya join
saya pun nak join juga..

this is my link.

http://pgasp-diary.blogspot.com/2009/10/smileykiz-photography-contest-senyuman.html

ayang said...

salam...salam perkenalan.. sy pun nak join contest nie.. sila2 la jenguk ke http://ayanganje.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

SaSsYAnGeL said...

"For these golden days of childhood

come and go so very fast -

Hold her tight and love her dearly.

Make these preciouse moments last."

hoping for my lil' one to win & brighten up others lives ...
wish me luck ~!! *smile*

http://miss-sassy-angel.blogspot.com/2009/10/when-you-smile-whole-world-smiles-with.html

Papa @ Mama Zara Sofea said...
This comment has been removed by the author.
Papa @ Mama Zara Sofea said...
This comment has been removed by the author.
Ida_Iara said...

tq2..atas tindakan pantas pn juri..tq for review my entri..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Salam wak..

Sorry.. tersilap bg link.. bg link penganjur plak.. ekeke..

Ni link yg betul..tlg cek yer.. TQ

http://zarasofea.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Salam wak..

Sorry.. tersilap bg link.. bg link penganjur plak.. ekeke..

Ni link yg betul..tlg cek yer.. TQ

http://zarasofea.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

SaSsYAnGeL said...

"For nothing but only a smile
Takes away your pain and trial
And pick your trouble's pile
And let you smile, smile and smile. "

ive joined the contest ..
hoping and praying my lil Izz will win the juri's heart ... thanks ~!

http://miss-sassy-angel.blogspot.com/2009/10/when-you-smile-whole-world-smiles-with.html

MamaEkal said...

Salam Tuan Rumah..
MamaEkal dah join contest ni...

time kasih...

http://mamaekal.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel_29.html

Hajar2NHasnur said...

this is my entry..

http://hajar2nhasnur.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Anonymous said...

http://chekyus.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

harap kali gambar ini bisa jaDI PILIHAN
afundi kami.......

MrS. F!zA said...

http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

SALAM..ni entri saya..:)

~IZZAH~ said...

salam perkenalan...
saya nak submit penyertaan ni.. jemput la untuk mengadili di blog saya.

http://tunteja-iz.blogspot.com/2009/10/nama-iz-hakim-bin-mohd-tarmizi-umur-7.html

irma said...

salam....saya pon nak join gak...
ni link saya..

http://danirma.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

precious innocent said...

wokeh, dah siap dah entry contest kat sini... jgn lupa click gambar utk kasi enlarge aaa...

-mama emma®-

bumble_bee said...

salam nannoor,
i da tukar setting kat my blog..skarang u dah bole tinggalkan komen. thx.. sory ye.. sy bdak baru nak berblogging..heheh

http://little-kiddo-store.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

semut-terbersin said...

salam,
meh lah terjah blog saya..
http://semut-terbersin.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks..mama aariz

raF|za said...

Askum..interest lah nak join. Er dah join dah pon. Do check out my entry at http://fieralurve.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html :)

Akma said...

Hai..saya nak join jugak la contest ni..ni link saya ye :)

http://akmamardhiah.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html


Jangan lupa jenguk ye..tq

Mya Elzara Batrisya said...

Per: Contest SENYUMAN CERIA SI COMEL

Merujuk perkara di atas, saya Noordiaa Bt Mustafa Mama kepada puteri kesayangan saya MYA ELZARA BATRISYA ingin memaklumkan kepada pihak penganjur Contest yg sgt2 best ini bahawa saya telah pun menjalankan tugasan yg diberikan dengan sebaik mungkin...

Besarlah harapan pihak saya sekeluarga agar pihak tuan dapat mengadili gambar2 yg sy sertakan dengan sewajarnya...

Sekian Terima Kasih....

Yang Benar,
Mama Mya Elzara Batrisya

http://myaelzarabatrisya.blogspot.com/2009/10/cuba-nasib-online-contest.html

intan said...

nak tny nih..blh x intan letak gamba 2org ank sekali dlm 1 contenst.. :p

Mikhail said...

saya nak gak join..kalau ada rezeki, Alhamdulillah..

ni link saya ye :)

http://ahmadmikhail.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

mama tisya said...

salam...feel free to view my entry

http://mamatisya.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

bloglist dh add kt sini

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

sila tgk dlm list GENG CONTEST

dinar-ct said...

saya dah join,and tuan rmah dah jengah entry saya.tapi saya mintak tuan rumah jengah semula entry saya sbb saya baru letak pic anak saya yg latest.mintak maaf ye,,ni entry sy

http://dinarezki-ct.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html


harap tuan rumah sudi

Nur Irfan Juezrie said...

hye, saya pun nk join.. this is my link :
http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tq..

~~@lyci@~~ said...

salam..

I dah join... sila terjah disini okeh :
http://myalycia.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

~~ MaMa ~~ said...

Salam...naib sempat masuk contest ni...huhuhu last minit...jemput ke entry contest kat blog saye yea
>>>>> http://diarimama.blogspot.com/search/label/Online%20contest

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ramainyerr yg join....
nie entry zana yerk :

http://mezanna08.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

jie @ azie said...

Tq sbb adakan contest ni..
my blog link:

http://azieakajie.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tqvm

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

dah follow dah pun

Iekin Rashid said...

Salam. kin pun nk join..

Cek t kay!
My link..

http://iekinrashid.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Tq so much

JEFFIEMA said...

SALAM,aku sdh join contest nie..view d sini

link:-
http://kesempurnaandankeselesaankehidupan.blogspot.com/2009/10/online-contest-ini-di-buka-dari-tarikh.html

KecIk said...

Salam...

Saya dah buat entri.. Mohon Review ye.. Terima kasih..

Best la contest ni.. nanti wat lagi yer..--> ini bukan bodek okey..!!

http://yuandme.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

iEfa said...

http://zakifah.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

nih link i eh..harap direview...bismillahirrahmanirohimmm ;-) tengs 4 da contest ;-)

ibuhaikal said...

ok done..klu ada ape2 tak lengkap sila infom..k saya join..

nie link saya: http://sweetyena.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

p/s: jgn lupa singgah

honeylanz said...

nak join
http://honeylanz-mydream.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest.html

ana said...

saya pun nak join gak.. suker2 jer..

http://sarinawati.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

ana said...

saya pun nak join gak.. suker2 jer..

http://sarinawati.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

isabelle said...

salam.pls count me in...


http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/10/smileykidz-senyuman-ceria-si-comel.html

thanks for the opportunity ;)

aMy@LoLipOp said...

Salam..
I've joined da contest..
do visit my blog nanti k..

http://lolipop234.blogspot.com/2009/10/smileykidz-online-contest-senyuman.html

thx.. =)

~~ MaMa ~~ said...

http://diarimama.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html


salam...jemput terjah yea...hehehe....baru berjaya posting

Ayu Jaffar said...

salam,

link saya

http://ayujaffar.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mummy Eysraf said...

hahha...tq sbb adakan contest ni...Eysraf dah jion! ni link Eysraf... http://etieyerywan.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html
Jgn lupa singgah dan folow-folow yerk...

sejuta warna pelangi said...

salam

terima kasih kerana anjurkan peraduan,

ni link entri saya... datanglah melawat...

http://sejuta-warna-pelangi.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

hijjaz kasturi said...

http://russallia.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

sila layari saya sudah lengkapkan segalanya..thanks

MamaZarith said...

salam tuan rumah..
dah join gak contest ni,
meh jemput 'terjah' ke blog sya yer..

http://mybabyzarith.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Terima kasih

Qura said...

Salam...
Rasanye belum terlewat lg nk nk join contest ni...here is my link
http://qurabiz.blogspot.com/
silalah check..hehe
Tq very much~

Cinta Hatiku said...

Nak Join Gak..bawah ni link blog saya..

http://mamacitomei.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

AyyaD ArieyannA said...

Salam....
Saya pun nak join gak!
Kat bawah nih, link ke entri saye.

http://maktihnana.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mekasih! ;)

Intan Noorazlina said...

join contest di hari yg terakhir...

http://intannina.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Ayah+Mama=Iris said...
This comment has been removed by the author.
m@m@ @zie said...

Salam... ramai jugak yg masuk contest last minute ni yea.. hihi! Thanks to owner sebab anjurkn contest online ni.. SAYA DAH JOIN CONTEST! Silalah terjah ke blog saya pulak! pls advise kalau ada yg x cukup syarat sbb sy baru 1st time join contest cam gini..
http://farzy7679.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

Jemari Seni @ Ogy @ Lovely Cupcakes said...

Salam saya pon nak join ini linknya http://jemariseni.blogspot.com/2009/10/senyuman-ceria-si-comel.html

caehanadamia said...

i'm in...

http://caehanadamia.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

angah`izza said...

Salam to tuan/ puan rumah smileykidz..
Saya pn nk join contest ni. Dah upload pn gmbr dan menurut segala arahan spt di blog. sila la melawat ke blog saya utk menilai senyuman ceria HERO saya~
http://angahizza.blogspot.com/2009/10/smileykidz.html

shima said...

Saya nak join gak...dah ikut semua syarat..Sila la singgah di blog ye..
http://cyberummi.blogspot.com/

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 487   Newer› Newest»
 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Quem sou eu

My photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Followers