Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Feb 4, 2010

Slim Diet II; produk terbaru di pasaran: Turunkan berat badan anda dengan pantas dan selamat

* * * P r o m o s i * * * *




Memperkenalkan SLIM DIET II (SDII), produk slimming terbaru di pasaran.
Tidak perlu menggantikan meal anda kepada yang lain.
Makan seperti biasa. Lagi banyak makan lagi bagus.



Formula Pelangsingan Badan TERPANTAS DI DUNIA!
 



  • Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan




  • Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program slim diet kami yang amat ringkas & mudah





  • Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang



  • Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut



  • Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari







  • **Kelebihan Program ini

    1. Proses penurunan berat badan adalah selamat kerana SDII  bertindak menyaingi sistem penurunan badan semulajadi.
    2. Tidak menyebabkan otot menggeleber dan kulit kendur 
    3. Program yang menawarkan penurunan berat badan dengan cepat berbanding program latihan fizikal dan kawalan kalori.
    4. Kandungan SDII telah dilengkapi dengan  semua bahan kandungan yang diperlukan seperti protein berkualiti tinggi, vitamin, mineral, asid lemak dan elemen lain
    5. Plan diet yang sangat mudah, tanpa perlu menggantikan makanan anda dengan produk diet
    **Bagaimana SDII bertindak?

    Badan kita mempunyai 2 sumber tenaga.
    • Daripada makanan yang kita makan
    • Lemak yang sedia ada terkumpul di dalam badan
    Apabila kita mengurangkan pengambilan karbohidrat, gula dan kanji; badan kita secara semulajadi  akan membakar lemak untuk mendapatkan tenaga. Jumlah karbohidrat yang mencetuskan penghancuran lemak disebut sebagai Tahap Karbohidrat Kritikal (Carbohydrate Critical Level, CCL).
    Apabila lemak dibakar, suatu bahan perkumuhan yang dipanggil ketone akan dikumuhkan di dalam air kencing dan proses ini dipanggil Ketosis. Tahap ketone boleh diukur melalui air kencing menggunakan strip Ketostix.

    Ketostix


    PINK = bacaan IDEAL. ketone hadir di dalam air kencing menandakan lemak di bakar
    WHITISH/TIADA PERUBAHAN = ketone tidak hadir di dalam air kencing, menandakan anda telah mengambil makanan sumber karbohidrat
    PURPLE = terlalu banyak ketone hadir di dalam air kencing, anda boleh menambahkan karbohidrat dan lebihkan air mineral untuk menstabilkan proses pembakaran lemak.

    Jika anda mengikuti plan diet SDII secara disiplin dan teratur, bacaan ketostix anda boleh memberikan gambaran tentang kejayaan badan anda membakar lemak yang terkumpul.
    Ideally, diet yang betul dan penurunan berat secara selamat akan memberikan bacaan strip berwarna pink

    Slim Diet II, SDII dihasilkan melalui konsep Protein Sparing Modified Fast (PSMF).
    Slim Diet II, ia adalah HALAL dan di import dari New Zealand oleh N.Z New Image  Sdn Bhd (Anak syarikat New Image International, Auckland, New Zealand)

    **Bagaimana dengan plan diet SDII?

    Sangat mudah!!!

    1. Bancuh 2 scoop SDII dengan 200ml air sejuk dan goncang.
    2. Minum sebelum atau selepas makan
    3. Minum air masak/mineral sekurang2nya 1.5L sehari

    Sangat mudah bukan?

    **Pantang makanan SDII

    Anda TIDAK BOLEH mengambil sebarang karbohidrat semasa sedang mengikuti program SDII.
    Banyakkan makan sumber protein yang bagus seperti ikan, ayam, seafoods, keju, telur.
    Maksudnya di sini,  K.F.C pun anda boleh makan tau, cuma jangan makan kulit ayam itu. Daging boleh makan.Kalau nak makan prosperity burger pun boleh, but ditch the bread, hanya makan daging bersalut sos lada hitam itu sahaja.
    Kentang goreng? NOT at the moment ya.
    Mudah kan
    :)

    ** A M A R A N  **
    • Ibu mengandung dan ibu yang masih menyusukan anak TIDAK BOLEH mengikuti sebarang program diet
    • Pesakit diabetes yang bergantung dengan insulin, perlu mendapatkan bantuan doktor sebelum mengikuti program diet.
    • Sila dapatkan nasihat doktor yang bertauliah sebelum mengikuti sebarang program diet.

    Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang  SLIM DIET II (SDII) , boleh menghubungi saya   di    sini.



    SDII ~ bakal menyaingi kehebatan ALPHA LIPID LIFELINE di Malaysia.

    Penyelesaian kepada masalah ingin menguruskan berat badan tetapi tidak sanggup menahan kelaparan.


    ** pics googled.

    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    ok dah habis promosi, lepas ni nantikan entry tentang  
                     k     a     w    a    n

    4 comments:

    ♥ Ummi Hanie ♥ said...

    alamak..sy breastfeeding..xbuleh la ni...:(

    ~Nannoor said...

    xpe hanie, kalau bf leh minum ALPHA LIPID.
    Boleh turunkan berat jugak cuma tak sepantas SDII.
    :)
    kalau nak cuba boleh ke sini:
    http://e-alphalipidlifeline.blogspot.com

    -T.e.d - said...

    Berapa RM produk nie. Kena tanya gak price ikut bujet

    ♥ Ummi Hanie ♥ said...

    owh..alpha lipid pun leh utk slimming yea ..


    Mudah,Murah,Cantik !!!

    *don't forget to click2 this link! *

     

    Nuffnangs

    Powered by Blogger.

    Quem sou eu

    My photo
    Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

    Pesquisar

    Loading...

    Followers