Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Nov 4, 2009

Pheww...I'm done!!!

352 blog entries.
Wow... its been a real pleasure to be having all of you as my participant in the 1st ever online contest I've ever organized.
Also, it's been a good eye-candy to see all those sweet cute and CERIA smiles of your lil' kiddos.
Seriously, SEMUANYA ceria dan gembira.
Kalau ada sesiapa yang I belum review sahaja, sila tinggalkan komen di sini ya.

Oh anyway, kepada semua yg dah update bloglist anda tu, TERIMA KASIH saya ucapkan. Kalau anda tinggalkan komen to inform that you've updated, I dah terjah tapi mungkin ada yang saya tinggalkan jejak... tp ada juga saya tak tinggalkan jejak. Tak sempat ler.. huhuhu

FYI, now is the next step of judging process.
To shortlist the participants.
Biasanya Top10 kan??
Well... well... SMILEYKIDZ kan suka nak jadi lain dari yg lain. Ada good news. Kita buat Top20 this time!!
And guess what, ada lagi more good news!!
Top20 akan dapat hadiah juga!
Yippe yeeeeyyyyyy!!!!

Well ini adalah sebagai tanda terima kasih SMILEYKIDZ kepada anda semua.

So nantikan kemunculan Top20 nanti.
But sorry, not anytime soon okey sweetie. Sorry morry naik lorry. ahahaha
Coz Pn.Nannoor is tight with work darling.
;P

65 comments:

mama thieya said...

hehehhe... jugdger kene buat ot.. ramai bb yg cute miut.. huhuh.. well done..!! Tak sabar tunggu keputusan

zueyie said...

wa..ramainya penyertaan..bestnyer top20 ada hadiah...manalah tahu kot2 ada rezeki kali nie..mesti susah nk pilihkan..all de best utk semua..:)

iEfa said...

byknyer entry nanorr..take ur time...kang juling bijik mate :D

dudlak to all baby ;-)

mama tisya said...

wah sambutan yg hangat ni lebih 300++ yg join...tahniah la saper2 yg tersenarai dlm top 20 nanti...hope ada rezeki tisya :-)

hacienda said...

nasib baik baby aku lum klua..klu x aku tmbh beban dlm list ko...hehe

ezan said...

wah ramainya... good luck to all... :)

bestnye ada top 20.. top 20 pun dpt hadiah photography session ke? huhuhu.. kalo xpun combine je semua top 20 tu dlm 1 session... sure gempak. :P

awjan said...

top20 ehh?..ehhehehhe..wow tengkiyuuu laa..baek sungguh hati tuan umah

~Zetty84~ said...

tu diaa....ramainya...bley fenin kepala nih...
bestnya ada top 20... ;p
yuhuuu, kalu dpt top 20 pun jadik laa...haha (",)
Selamat membuat keputusan..!!! ;p

LYaFRINA said...

waooo...x sabo ni..harap tsenarai dlm TOP 20 tu..hehehe

aqis090209 said...

best2.. harap2 ader rezeki balqis dlm top 20

shila ariff said...

wah..bestnya..kalo hazim tersenarai dlm top20 pun, mama dah bersyukur sesgt...amin..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang ramai tu.. tahniah dpt organized kan contest yg punyai ramai peserta...
ok will waiting top 20..
sungguh murah rezeki puan nanoor ya.. selamat membuat keputusan

-ajeem- said...

wow..ramainya peserta.. x sabar nak tau keputusan...

Ieda said...

wauweeee............ramainyer...andaikate xberpeluang pun..saya berbesar hati sbb dapat join contest nih.....

Dania's Mom said...

wah ramai mommies and daddies yg turut serta dlm contest ni.bagus!..tak sbaar nak tunggu top 20..mudah2an adalah rezeki dania..Ameen...go go chaiyuk! :D

sari said...

uiwhh..rmainya yg join...mmg patut buat top 20...moga ader rezeki utk amni jugak..gud luck smua

chekna said...

ramai gile contestant... dpt top 20 pun jadi la..tenkiu2..moga murah rezeki tuan rumah..

princess_eryna said...

top20 pun ade hadiah erk???.... kalo laaa zahraa tersenarai dlm top20 tuh pun da kire ok da....heheheee....... tp serius ckp...baby sume comei2 & sgt ceria.....

isabelle said...

harus la juling bijik mata.
selamat mereview dgn segala kepakaran yg ada.

Liana said...

Wa... mesti jugdger pening kepala nie... Apa pun selamat ber"OT" yer...

ibunafis said...

tq nannor dah review entry sy walaupun join lastminit..all de best utk all contestant..

atie said...

eeiii..xsbr nya..arap2 t'masuk dlm top20 hehe

MAS said...

ramai tul peserta..xsabar nak tunggu tpo 20 nih..fuh...nerves plak rasa..heheh

AyyaD ArieyannA said...

Tak sure penganjur dah review entry saya atau lom coz tak nampak jejak ditinggalkan. Maybe tak sempat nak letak jejak spt yg diberitahu.. Hehe! Anyway sebagai langkah keselamatan, di bwh adalah link ke entri saya, mane laa tau penganjur ter'miss' utk review entry saya...

http://maktihnana.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Harap² penganjur tak lupa... Mekasih! ;)

ARISSAFIYYAH said...

xsabar gak tgk tgu top20...sblm ni amna xpernah sangkut pun..harap2 kali ni sangkut la..InsyaAllah

ARISSAFIYYAH said...

xsabar gak tgk tgu top20...sblm ni amna xpernah sangkut pun..harap2 kali ni sangkut la..InsyaAllah

hazeren_eryn said...

Saya ada masuk contest nie gak..tapi tak tahu le pihak penganjur dah lawat blog saya atau belom sebab takde kesan jejakan yang ditinggalkan..huhuhu..takut pihak penganjur ter"miss" entry saya..

So, kat sini, saya attachedkan lagi sekali link saya..

http://hazerenwardani.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

Mrs. Adz said...

ramainya 300++..bestnye top 20 pun dapat hadiah..ade ke rezeki cik kecik ni..tak sabar nak tahu..

Putra Mama said...

salam nannoor..

sbnrnyer sy ader 2 bloglist... mybe nannor x perasan.. sy dah mskkan smileykidz dlm 2-2 bloglist.. tq for review..

norash said...

uik..ramainye penyertaan ye..bestnye top 20..take ur time..kami tnggu...

mama_iris said...

slam...
erm..xde pun jejak yg ditingglkn nanorr.. sgt risau jika link iris terlepas pndg..
harap nanorr dpt review semula k..

http://zielaojel.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

tq so much..!!!

~~@lyci@~~ said...

yuhu... mesti juling bijik mata judges nak tgkkan..

clap 3x... top 20 pun dpt hadiah.. mintak2 lah adam tershotlis hehe...

Ayu said...

tak sabar tunggu keputusan :)

~aSHa~ said...

entry by entry bikin wa teruja ni....ramai tul penyertaan...uhuhuhu ada can ke ni...ehehehe

fazilzura said...

wahhhh sgt baik ati .. ado top 20 .. besh2 ..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Slm wak... jgn lupa tinggalkan jejak di blog saya.. TQ

http://zarasofea.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

alyyani said...

wow, more than 300 contestants! impressive. skang lagi pening tgh nak judge kan? all the best to all!

mamamiera said...

congrats! dpt wat contest terhangat.. byk sambutan.. btol2 dabom punye contest nih.. nway take ur time for chosing top 20's..

Mieza said...

i dah add ur blog dalam my bloglist.. hopefully dapat terima penyertaan i... hehehe TQ

http://nazaim.blogspot.com/2009/10/online-contestsenyuman-ceria-si-comel.html

MaMaSyAzA said...

wow..best top20 uuuu...dapat hadiah...semoga berjaya

eena said...

kenapa blog saya tak review lagi??

~nannoor said...

AyyaD ArieyannA, mama_iris, Papa @ Mama Zara Sofea, hazeren_eryn,

Entry anda semua telah pun di review.
:)

~nannoor said...

eena,

entry anda telah pun di review. :)

elly @ suely said...

sabar menanti... hehehe

ImanRifqi08 said...

wah..ramainya penyertaan...good luck tuk semua..

ija MaYra said...

nannoor,

hai...i dah updated SMILEYKIDZ dlm bloglist.

TQ

honeylanz said...

x sabar nk tunggu ;)

NurShahFamily said...

me too hehehe mmg tak sabo tunggu top 20 nie... harap2 ade la rezeki irfan hehehe

siti yusnita said...

saya......saya rasa blog saya belum ada komen dari pihak puan
http://chekyus.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

adakah saya masih ada dalam senarai ker?

angah`izza said...
This comment has been removed by the author.
angah`izza said...

cik puan/ tuan blogger masih belum berkunjung ke blog saya sebab masih belum ade jejak lawatan, hehee...
jgn lupa, sudi-sudikan lah yer..

http://angahizza.blogspot.com/2009/10/smileykidz.html

ceni therebeq said...

Salam... mokcik tumpang lalu,

Terima kasih pada puan pengajur yang telah singgah ke blog saya.

Terima kasih juga di atas kemurahan hati & budi pekerti puan penganjur untuk menjadikan 20 sebagai top pilihan bukannya 10.

U-jin said...

ramainye peserta...kalau dpt top 20 dah orait tu..hehehe

~nannoor said...

siti yusnita, angah`izza ,

SMILEYKIDZ dah review entry anda.

Good Luck!!

~nannoor said...

Oh terlupa pulak..

Sesiapa yang dah update blog list anda... terima kasih di ucapkan.
SMILEYKIDZ dah terjah tapi tak tinggalkan jejak. :)
Terima kaseyyyyy

MamaAisy said...

jeng jeng jeng..
harap ada la nama a'isy dalam top 20..
hehehe

~IZZAH~ said...

smileykidz memang best.. tq very much. tak sabar tunggu result ni

angah`izza said...

tq nannoor dgn pantas+cargaz menerjah blog angah..
selamat menilai+membuat keputusan
semoga ade rezki hero kecik angah =)tersenarai dlm top 20!
excited nye sbb ramai contestant
gudluck to all contestant ya!

MummyAju said...

wahh..top20 ke? hope syamil blh jd 1 of them la,huhuuu

mamaaerish said...

ala... x smpt msk la... baru jer join contest nih... hu hu (mayb next time @ nk sdpkan hati... he he he)

ibuhaikal said...

yeaaa...agak2nya ada harapan tak menjadik top20 tu..harap2 la...

Jiji said...

YAY@!~

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

tak sabarnyer......ramai contestant..agak2 bila ler boleh dapat tau result yerk...apa2 pun thanks to penganjur kerana baik hati tambah lagi jumlah pemenang...
moga2 akief ada harapan ler untuk jadi salah sorang dr top 20..
AMIN~

ZaEr.. said...

hehe..dengan sabar menanti sapelah top20 yg beruntung tu..kalau z tersenarai kat c2..mmg rezeki la.. ;)

Afiqah said...

Wahhh..ramainya yang masuk penyertaan..harap2 Iqah termasuk dalam top 20..

 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Quem sou eu

My photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Loading...

Followers