Pages

About SMILEYKIDZ Photography


Specializing in KIDS, FAMILY & FRIENDS Photography.
Contact us for the affordable packages !!

Email: smileykidz.photo@gmail.com

************************************************************************************************

SMILEYKIDZ Photography
~where happy moments captured~

Jan 4, 2009

Aqiqah : Alesha Rabeea

Seperti yang dijanjikan, ini adalah sebahagian gambar2 ketika majlis kenduri aqiqah Alesha Rabeea pada 27 Disember lepas.

DSC_3221.doc

DSC_3222

DSC_3276


DSC_3382

DSC_3340

DSC_3347

DSC_3349

DSC_3351

DSC_3394

DSC_3403

DSC_3410

DSC_3458

DSC_3473

DSC_3476.edit

DSC_3417

Terima kasih yang tak terhingga kepada mommy Alesha, FIFI yang telah memilih dan mempercayai SMILEYKIDZ untuk merakamkan majlis bersejarah sekali seumur hidup untuk cahayamata mereka, Alesha.

Copy of DSC_3301

DSC_3304.edit

Tak susah untuk merakamkan aksi Alesha kerana dia tidak banyak ragam pada hari tersebut. Cuma ada kalanya dia agak gelisah, mungkin kerana panas ataupun mengantuk. Geram saya dengan Alesha kerana dia chubby!! Saya memang cepat geram dengan baby yang chubby especially part kaki yang berketak2 tu kan.. eeiiii geram!! ;p info tak berkaitan: ini mungkin sbb anak saya masa baby tidaklah chubby sgt..tapi saya x kisah sbb yg penting sihat, alhamdulillah. :)

Tahun baru dah menjelang untuk hari yang ke-empat, semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun2 yang sebelumnya. 

Semperna tahun baru ini, nantikan promosi istimewa dari SMILEYKIDZ tidak lama lagi. Stay tune!!!

5 comments:

Fifi said...

Thank u Farah for the really fine work! Keep it up. I'm sure you'll be doing great in this photography biz! Great thanks!! :)

Fifi said...

Highly recommended to mommies out there! :)

smileykidz said...

tengkiuu for the recommendation fifi!!
i had fun shooting the event, esp baby chubby alesha! :)

cintaKusayangMu said...

nice pic...4 ur promo..klu nk book utk jun still get the same price ke???i add ur link in my bis on9...
http://stylobubble.blogspot.com/

nard said...

hurm...cantik. nak tau price la.
klu leh bertukar2 fikiran singgah lah tgk blog saya juga

http://kameramommie.blogspot.com

neway saya akan add ur blog at my blog yaa...tq

 

Nuffnangs

Powered by Blogger.

Quem sou eu

My photo
Marathon mom. Running. Healthy Lifestyle. Photography. iPhone.

Pesquisar

Loading...

Popular Posts

Followers